paallaseisonta lootuksessa

ULLA ÅSTRÖM

Yin, hatha ja astanga jooga
(vastaava opettaja)

Ulla on valmistunut Hathajoogaohjaajaksi RYT 200 vuonna 2009 ja RYT 500 valmistui 2013. Lisäksi hän sai astangaopettajaltaan Tea Jääskeläiseltä luvan opettaa astangajoogaa 2009. 2010 Ulla kävi Singaporessa Victor Changin Yin joogaohjaajakoulutuksen (RYT 100). Opintoja täydennettiin 2011 Lontoossa Paul Gilleyn yinjooga-anatomiakoulutuksen (RYT 30) avulla. Vuonna 2012 Ulla aloitti Intiassa Tiffany Cruikshankin (RYT 500) koulutuksen jonka sai päätökseen 2013 lopulla.

Lukuisat lyhyemmät koulutukset ja workshopit ovat värittäneet Ullan elämää mm. Simon Low, Kathryn Budig, Chuk Miller, Lino Miele,Juha Javanainen, Petri Räisänen, Kino McGregor, Maty Ezraty, Kausthub Desikachar, Sarah Tomson Beyer, Cat Alib-Douglas, David Regelin, Jonathan Monks, yms.

Omassa opetuksessaan Ulla haluaa korostaa oman kehon kuuntelemista ja oikeita linjauksia sekä hetkeen pysähtymistä ja siitä nauttimisesta. Ullan tunnit ovat hyvin erilaisia, Yin joogassa haetaan täydellistä rentoutumista ja taas dynaamisilla tunneilla voimaa ja kehon hallintaa. Molempia tarvitaan :)

Ulla on opiskellut Thai yoga hierojaksi 2018 kouluttajana Nicola Braybrooke Smith/ Bodywisdom.Ulla kouluttautui myös energiahoitajaksi Suomen energiahoitajat/ kouluttajana Petri Philipczak ja on nyt kolmos tason hoitaja.

Ulla on opiskellut myös Frantsilassa Kasvilääkintää-Fytoterapiaa. Luontainen kehon ja mielen hoitaminen on siis lähellä hänen sydäntään.


Takaisin ohjaajiin


Hoi joogaope!
Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä tiimiimme. Kiinnostaisiko sinua opettaa Padmalla?
Laita meille viestiä!