jooga, istuen eteentaivutus, yin-jooga

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

Kellokosken ruukin Tangotehdas, sali, kattokruunut

5.1.2021 alkaen


Padma & Kellokosken Ruukin Tangotehdas


Ruukin Tangotehdas


Joogaa Kellokoskella! Meillä on ilo ilmoittaa, että Padma joogastudiot ja Ruukin Tangotehdas Kellokoskella aloittaa yhteistyön!! 5.1.2021 alkaen tiistai-iltaisin joogaa Ruukin Tangotehtaan tiloissa.

Flow jooga 17.30-18.30
Yin jooga 18.45-19.45


Varaa tunteja
ilma-akrobatiaa rengastrapetsilla

Ti 12.1. - 16.2. klo 16.00 - 17.00 (6 KERTAA)


NUORTEN ILMA-AKROBATIA KURSSI 9-13-VUOTIAILLE


Ohjaaja: Tiina Laine
Studio: Padma Kerava
Hinta: 75€


Ilma-akrobatiatunnilla harjoittelemme renkaalla ja hammockilla, eli kangaslenkillä erilaisia pitoja ja taivutuksia ja etenemme lyhyisiin temppusarjoihin. Ilma-akrobatiaharjoitusten kautta opitaan kehonhallintaa, kasvatetaan voimaa ja liikkuvuutta. Tunti koostuu alkulämmittelystä, voima- ja venyttelyosuudesta sekä tempujen harjoittelusta. Varusteiksi käy trikoot tai verkkarit ja pitkähihainen, alaselän ja kainalot peittävä paita. Huomioithan ettei vaatteissa ole vetoketjuja tai muita teräviä kohtia, jotka voivat vahingoittaa kankaita. Jätäthän korusi kotiin tunnin ajaksi. Tunti sopii aloittelijoille ja lajia jo aiemmin treenanneille.

Huomaathan, että lapsella tulee olla oma vakuutus voimassa. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan. Kurssin ilmoittautuminen näkyy järjestelmässä 4 vko ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Luethan vielä tämän! Covid info


Varaa paikkasi
ohjaaja ohjaa pilatesta

Su 24.1.2021 klo 10.30 - 12.30


PILATES INTRO WORKSHOP


Ohjaaja: Annuski Arban
Studio: Padma Kerava
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Pilateksen Intro-workshopissa syvennytään pilateksen alkeisiin. Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Opit siis hengitystekniikkaa, pilateksen historiaa, ymmärtämään tukiasioita (ydin-ja lapatuki) ja oikeaa linjausta sekä kurssilla harjoitellaan perusliikkeitä ja pilatesta ohjaavia periaatteita. Ota mukaasi vesipullo, pieni pyyhe ja jalkaan sukat. Workshop sopii kaikille pilateksesta kiinnostuneille sekä myös niille jotka haluavat keskittyä hetkeksi perusteisiin.
Maksu varauksen yhteydessä. Kurssi näkyy ajanvarausjärjestelmässä 4 viikkoa aiemmin. Jos haluat varata paikan aiemmin laita sähköpostia tai varaa paikkasi tuntien yhteydessä kassalla. Varausmaksu tulee maksaa paikkaa varatessa.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Luethan vielä tämän! Covid infoVaraa paikkasi
Padma, Järvenpää, liike, hengitys, meditaatio, joogakurssi

Su 24.1.2020 Klo 11.00-13.30


Liike - hengitys - meditaatio
- Syventävä joogaharjoitus


Ohjaaja: Lotta Rantanen
Studio: Padma Järvenpää
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Tällä yli kahden tunnin mittaisella joogatunnilla pääset syventämään harjoitustasi ja tunnustelemaan joogan teemojen parissa, missä menet näin uuden vuoden alussa. Harjoitamme hengityksen kanssa sekä asanaa että käytämme sitä meditaatiossa työkaluna. Tutkimme, miten hengitys liikuttaa ja toisaalta miten hengitys auttaa pysähtymään.
Teemme istumameditaation (noin 30min) sekä ohjatun asanaharjoituksen. Meditaatiossa saat käyttöösi työkaluja jotka auttavat sinua pysähtymään omaan harjoitukseesi.
Mikä ero on meditaatioharjoituksella ja meditatiivisella joogaharjoituksella? Asanaharjoitus on ohjattu ja pohjaa vinyasa flow -tyylisuuntaan. Asanaharjoitukseen lähdetään liikkeelle meditaation kautta muovautuneesta tilasta, omaa hengitystä kuunnellen. Teemme virtaavaa flowta keskittyen omaan tekemiseen. Mahdollisuuksien mukaan ohjaaja antaa jokaiselle henkilökohtaisia ohjeita omassa harjoituksessa etenemiseen. Pidämme tahdin rauhallisena ja tuomme sopivasti haastetta ja tulta mukaan tekemiseen. Muista, että voit aina myös itse säädellä tekemisen tapaa ja laatua.
Päivän harjoituksen fokus ei ole akrobaattisissa liikkeissä tai monimutkaisuudessa, sen sijaan kultivoimme keskittynyttä tapaa suhtautua ja tehdä harjoitusta matolla:) Kurssi sopii jo jooga harjoitukseen tutustuneille ja asanaharjoittelun perusteet hallitseville joogan harrastajille. Istumameditaatiota kohtaan riittää kiinnostus ja halu haastaa itseään pysähtymään eli ei haittaa vaikka et olisi vielä omaksunut pidempikestoisia meditaatioistuntoja osaksi päivittäistä harjoitustasi.

Mukaan: joustavat vaatteet ja halutessa oma matto ja pieni pyyhe. Paikan päältä voi myös vuokrata maton (2€). Kurssin yhteydessä teetarjoilu.

Kurssin peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7 vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.


Varaa paikkasi
jää, ice, jäätä

Su 21.2.2021 Klo 18.00-20.15


Extra Talven Yin-Jooga


Ohjaaja: Lotta Rantanen
Studio: Padma Järvenpää
Hinta: 45€ / 3 leimaa kortista (Ei Anytime kortti)


Pitkä Yin-joogan harjoitus talven ja vesielementin teemalla. Teemme kehoa avaavia harjoituksia ja asanoita keskittyen vesielementin meridiaaneihin, munuaisiin ja virtsarakkoon. Harjoitukselle ominaista on rauhallisuus, hitaus, pysähtyminen sekä läsnäoleva tekemisen ja olemisen tapa.

Harjoittelemme myös ns. parasympaattista hengitystä, huoltavaa lähestymistapaa Yin-harjoituksessa, sekä kehomme vesien liikuttamista ja rentouden lisäämistä kehossa. Harjoitus sopii lähes kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta välttämättä tarvita; huomaathan kuitenkin harjoituksen pitkän keston, mikä tuo oman intensiteettinsä tähän iltaan. Toisaalta jos koet, että tunnin mittainen Yin-harjoitus päättyy aina kesken, niin nyt on loistava tilaisuus hengähtää matolla vähän pidempään.

Kurssin voi peruuttaa 7vrk ennen sen toteutumista ja sen jälkeen lääkärintodistusta vastaan (oman paikan voi myös itse myydä tai lahjoittaa eteenpäin). Lämpimästi tervetuloa harjoitukseen!


Varaa paikkasi
pyyhe, kukka, kynttilä, pyyhe, kiinalaiset hoidot Padmalla

Kiinalaiset hoidot


Studio: Padma Järvenpää


Tervetuloa Kiinalaiseen hoitoon Järvenpään studiolle. Kiinalainen hoito perustuu kehon hermoratojen aktivointiin. Keho aktivoi omia korjaus- ja parannusmekanismeja. Hoidolla poistetaan kuona–aineita ja tehostetaan aineenvaihduntaa, verenkiertoa. Lihaskivut ja jäykkyys helpottuvat. Sen on todettu myös parantavan vastustuskykyä.

*Kuivakuppaus
*Gua Sha
*Hermoratahieronta
*Vyöhyketerapia
*Akupunktio

50€/60min
3 x 60min 130€
6 x 60 min 250€

70€/90min
3 x 90min 180€
6 x 90min 350€

Varaa aika: Mei Liu-Heinonen Puh:0400-478918


jooga, kannettava, online jooga

Padma Goes Online


JOOGAA KOTONANyt voit joogata myös kotona! Olemme saaneet pienen määrän jooga-tallenteita nettiin. Laita meille viestiä sähköpostilla, niin saat ohjeet ja lisätietoa.Kurssimaksut ja peruutusehdot:


Kurssin voit maksaa ajanvarausjärjestelmän kautta. Kurssin maksaminen Eazybreak, Smartum-, Edenred- tai virikeseteleillä, ePassilla tai käteisellä onnistuu Padman studioilla aukioloaikoina, ennen tai jälkeen tuntien.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova. Paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä, maksamalla varmistat paikkasi kurssilla.

Kurssien peruutusehdot: Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Huom! Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta asiakkaitaan.

Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta. Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella.


Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai liikekumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle.
Studiot

joogatunnit, joogaohjaaja, joogaope, joogakurssit, joogatapahtumat