joogaopettaja, puolilootus

ARTTU RATILAINEN

Vinyasa flow ja yin jooga

Ohjaan Vinyasa-tyylin hathajoogaa sekä Yin joogaa, olen suorittanut Yoga Alliancen hyväksymän (RYT-200) koulutuksen vuonna 2014, sekä käynyt lisäksi lukuisilla lyhyemmillä kursseilla, retriiteillä ja workshopeilla kokeilemassa ja oppimassa uutta. Olen avoimin mielin tutustunut useampiin joogan eri tyyleihin, ammentaen niistä ja yhdistäen omaksumani asiat omaan harjoitukseeni.
Silti koulutuksiakin tärkeämpänä pidän harjoittelemista arkena ja osana päivittäisiä rutiineja. Harjoitan säännöllisesti pranayamaa ja meditaatiota asanaharjoituksen lisäksi, ja pyrin päivittäin pyhittämään edes hetken sille, että otan uteliaasti selvää millaisen harjoituksen voin juuri tänään tehdä - ilman ennakko-odotuksia.
Painotan harjoituksessa vahvan perustan rakentamista. Tämä tarkoittaa paitsi oman kehon kuuntelemista ja siihen tutustumista, myös kärsivällisyyden ja päättäväisyyden korostamista. Perusasioihin säännöllisesti palaamalla ja niitä kehittämällä luodaan turvallinen ja tehokas harjoitus. Pyrin huolelliseen ja yksilölliseen ohjaukseen, korostaen erityisesti huolellisen rauhallisia siirtymiä yhdestä asanasta seuraavaan - huolellisen linjauksen lisäksi. Pyrin olemaan kannustava ja motivoiva, olipa sitten taustasi mitkä tahansa.
Elämään sisältyy yhtä lailla valoisammat kuin harmaimmatkin päivät, ja juuri siksi pidänkin ensisijaisen tärkeänä että harjoitus sisältyy elämään huonompinakin päivinä. Näin harjoittelusta tulee kannatteleva ja parantava voima, jonka avulla kokemus elämästä koko laajassa kirjossaan voi saavuttaa täyden loistonsa, harjoituksen itsensä ollessa juuri se elämän välillä ristiriitaisuuksinakin näyttäytyvien kokemusten välinen yhdistävä tekijä."
Anna joogaa lahjaksi! Ilahduta läheistä, ystävää tai yhteistyökumppania ja osta studiolta lahjakortti haluamallesi summalle!
Studiot