joogaopettaja potretti

TINA HEINO

Flow- ja yin jooga

Olen harrastanut joogaa useamman vuoden ajan. Aloittaen kirjojen, videoiden ja lyhyiden kurssien avulla ja noin neljä vuotta sitten aktiivisesti eri studioilla.
Padma Kerava oli ensimmäinen joogastudio jossa aloin käydä säännöllisesti, aloittaen syksyllä 2016. Keravalta matkani jatkui Annankadun Astanga joogakouluun ja Juha Javanaisen mysorekurssin jälkeen kävin myös Annankadulla viikottain.
Halusin kovasti opiskella joogaa lisää ja ilmoittauduin Yoga Nordicin joogaopettajakoulutukseen 2018. Aluksi lähdin opiskelemaan vain omaksi iloksi mutta jo helmikuussa 2019 ohjasin ensimmäiset harjoitustuntini ja kesällä 2019 ohjasin omia vinyasa flow tunteja.
Valmistuin joogaopettajaksi Yoga Nordicin RYT200-opettajakoulutuksesta syyskuussa 2019. Koulutukseni sisälsi mm. Hatha-, Vinyasa-, Hot- ja Yin-joogaa. Koulutuksen myötä kiinnostuin yhä enemmän myös lempeästä Yin-joogasta ja sen vaikutuksista kehoon ja mieleen. Keväällä 2020 opiskelin 40 tuntia Yin joogaa lisää, samaisen Yoga Nordicin, Yin II+Filosofia -koulutuksen (Petri Linnankivi).
Ohjaustyylini on lempeä ja harjoitus tehdään aina omaa kehoa kuunnellen ja sen, sen hetkisiä, viestejä kunnioittaen.
Nähdään matolla, Tina ❤️
Tule joogaamaan kanssamme. Varaa paikkasi tunnille nyt!
Varaa