kundaliinijoogi

MARI-ANNE NORRING

Kundaliinijooga ja Yin jooga

Sattumalta löysin itseni viisi vuotta sitten kundaliinijoogatunnilta, täytyy sanoa, että tunnin jälkeen olin hämilläni ja samalla hyvin innostunut. Tunsin löytäneeni jotakin, mitä olin jo kauemmin etsinyt. Nuoruudessa kiinnostuin hathajoogasta ja myöhemmin ashtanga-joogan fyysisyys veti puoleensa. Oli kuitenkin jotain, mitä kaipasin, en vaan tiennyt mikä se oli, ennen ensimmäistä kundaliinijoogatuntiani. Kundaliinijooga kolahti niin voimakkaasti, että halusin oppia lisää ja opiskelin Yogalafontainessa kundaliinijoogaopettajaksi KRI, 2017-2018 ja olen valmistumisen jälkeen opettanut erilaisia ryhmiä.
Pidän paljon kundaliinijoogan monipuolisuudesta. Tunnit koostuvat kriyoista, rentoutuksesta, meditaatiosta ja mantralauluista. Aihepiirit vaihtelevat sydämen avaamisesta oman voiman vahvistamiseen.
Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi ja se on tarkoitettu meille kaikille. Saat olla juuri sellainen kuin olet, elämä on tarkoitettu elää onnellisena. Kundaliinijoogan avulla opimme tietoisesti kuuntelemaan kehoa ja mieltä ja ymmärrämme olevamme osa kaikkeutta.
Musiikki on minulle tärkeää ja mantrojen avulla pääsee hienosti kosketuksiin hienoviritteisiin mielen tasoihin, joihin muut keinot ei yllä. Ja on hienoa kuulla, miten oma ääni yhtyy joogasalissa muiden joogien ääniin ja luo hienoa, värähtelevää harmoniaa.

Heräsikö kysymyksiä? Katso löytyisikö vastaus kysymykset ja vastaukset osiosta.
FAQ's