HOT YOGA

ASTANGA JOOGA

YIN JOOGA

PILATES

HOIDOT

GALLERIA

HINNASTOT
Järvenpäässä:
Jooga Workshop: Maa-elementti
LA 17.8. KLO 11.00-13.15

Ilmoittautuminen avautuu os. www.padma.fi neljä viikkoa ennen kurssia!
Voit varata paikan aiemmin Padman kassalta tuntien yhteydessä.

Myöhäiskesään voidaan liittää Kiinalaisen lääketieteen elementtiteorian mukaan maan elementti. Tässä workshopissa tarkastelemme yhdessä sitä, miten maan elementin voi tuoda osaksi joogaharjoitusta. Tutkailemme harjoituksessa ns. välitilan kokemista, jonka voimme tunnistaa paitsi eri vuodenaikojen väleissä, myös joogaharjoituksessa. Välitilan voi löytää hengityksestä, ajatuksien virrasta, harjoituksen eri vaiheiden väleistä ja sisältä. Voisiko välitilan tunnistaminen ja siinä "lepääminen" tuoda toivottua levollisuutta, juurtumista ja rentoutta myös tähän hetkeen, sekä vuodenaikojen vaihtumisen välitilaan?

Maa-elementti tunnistetaan potentiaalistaan tasapainottaa. Toisaalta maahan liitetään myös huolehtiminen ja stressin kokeminen. Maan elementti liittyy vahvasti myös ruuansulatukseen - stressin ja toimivan ruuansulatuksen välinen yhteys on toki tunnistettu jo myös länsimaalaisen lääketieteen tutkimuksissa. Miten joogan asanaharjoitus voisi paitsi ilmentää näitä elementtejä, myös tarjota työkaluja tasapainon tukemiseen?

Yin & Yang -harjoituksessa teemme aluksi kehoa avaavaa ja kehotietoisuutta herättelevää yin joogaa, jolle ominaisia ovat pitkäkestoiset, hyvin tuetut asanat. Kohdistamme yin-osion asanat tietoisesti maa-elementtiin yhdistettäviin sisäelimiin, mahalaukkuun ja pernaan. Yin harjoituksesta etenemme kohti lämmittävää yang -osiota, jossa seisomme tukevasti jalkojen päällä ja haastamme itseä sopivassa määrin mm. tasapainoasanoiden kautta, jotka sopivat erinomaisesti osaksi maa-elementin aikaisia joogaharjoituksia. Yang-harjoitus on sopivan yksinkertainen juurruttaakseen, mutta kuitenkin kehon sisäistä tulta ylläpitävä. Myöhäiskesän joogaharjoituksessa suositaan keskivartalon ja kehon etulinjan alueen huomioimista sekä lämmittävillä että rentouttavilla harjotteilla.

Lopuksi luvassa jotakin yksinkertaisesti ihanaa: lyhyt Grounding Yin -osio tuo loppusilauksen harjoitukselle kosketuksen ja kehonkäsittelyn muodossa. Grounding Yin -harjoituksessa yhdistämme valikoidut, teemaan sopivat restoratiiviset asanat ja kehonkäsittelyn. Maan sisäelinparin, mahalaukun ja pernan, meridiaanit kulkevat kehon etupuolella ja ohjaajat kiertävät harjoituksen lopussa käsittelemässä kaikkia halukkaita näitä meridiaanilinjoja huomioiden (asiakas voi kurssin alussa tai missä tahansa kohtaa tuntia myös kertoa kieltäytyvänsä kosketuksesta, kehonkäsittelyn vastaanottaminen on täysin vapaaehtoista). Käytämme käsittelyssä Grounding Yinin oppeja, jossa yhdistellään mm. painelua, shiatsun tekniikkaa sekä akupisteiden käsittelyä tilanteesta ja kehosta riippuen.

Tunnin alussa luvassa sopivan tiiviisti, mutta kuitenkin tätä kurssikuvausta kattavammin, tietoa ja ajatuksia maan elementistä sekä myöhäiskesästä osana elementtiteoriaa.

Harjoituksen ohjaavat yhdessä:

🌱 Joogaopettaja, Kiinalaisen lääketieteen, kuppauksen ja akupunktion jatkuva opiskelija sekä Grounding Yin -ohjaaja, Nonna Viemerö. Nonna on opiskellut Kiinalaista lääketiedettä mm. Laura Merkkiniemen ja Leena Sahan kanssa. Nonna jakaa kurssin alussa lyhyen tiivistelmän maan elementistä sekä sen ominaispiirteistä osana elementtiteoriaa ja myöhäiskesää. Nonna ohjaa harjoituksen Yin-osion sekä tekee lopussa kehonkäsittelyä. Nonna on opiskellut Shiatsua ja Grounding Yin -tekniikan Minna Ulmasen kanssa.

🌱 Joogaopettaja Lotta Rantanen, joka on inspiroitunut erityisesti Embodied Flow-suuntauksen ja Yin joogan opeista viisastuttaa omaa harjoittelua kulkemalla tietoisemmin samaa tahtia luonnon ja kehon rytmien kanssa. Lotta on opiskellut joogaa ja Kiinalaista lääketiedettä mm. Mia Jokinivan, Denis Vinokurin, Satu Tuomelan sekä ruotsalaisen Lina Jarlin kanssa. Lotta on myös Grounding Yin -ohjaaja ja aloittaa shiatsu-hoitajan syvemmät opinnot syksyllä 2019. Lotta ohjaa kurssin yang-osion nojaten vahvasti Vinyasa Flow -harjoitustyyliin, jossa hän tunnistaa mahdollisuuden olla paitsi dynaaminen ja vahva, myös luova ja rento. 😊

Hinta: 45€ tai 3 leimaa Padman sarjakortista.

Peruutusehdot:
Ilmoittautumisen jälkeen peruutukset viim. 7 vrk ennen kurssia tai tämän jälkeen lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä itse eteenpäin jos estyy tulemasta.

Mukaan: oma matto (tai vuokramatto 2€), joustavat vaatteet ja pieni pyyhe.

Teetarjoilu kurssin aikana!

Kurssin yhteydessä sarja- ja kuukausikortit -10% hinnoilla
Järvenpäässä:
Flow Joogan alkeiskurssi
SU 25.8.2019 klo 13.00-13.15.


Flow Joogan alkeiskurssilla tutustut Vinyasa flow -harjoituksen perus elementteihin sekä hengityksen merkitykseen osana harjoitusta. Harjoittelemme Ujjayi Pranayama -hengitystä sekä asanaharjoittelun aloittamista turvallisesti.

Käymme kurssilla läpi aurinkotervehdyksen A- ja B-sarjat sekä tutustumme usein Flow-tunneilla toistuviin asanoihin (joogan asentoihin) sekä niiden eri variaatioihin. Flow jooga kuvaa virtaavasti, hengityksen tahdissa etenevää joogaharjoitusta.

Voit tulla kurssille mukaan ilman aiempaa kokemusta dynaamisesta joogaharjoittelusta (harjoitus on liikkuva eli ethän osallistu akuuttien vammojen kanssa). Kurssi sopii myös muistinvirkistykseksi jo harjoitusta tehneille sekä itselleen sopivia linjauksia hakevalle joogan harrastajalle.

Kurssilta saat eväitä ja tuntumaa siitä, millaisia Flow joogan viikkotunnit ovat ja hyvän startin oman harjoituksen aloittamiselle. Tällä kurssilla emme perehdy syvällisesti esimerkiksi joogan historiaan tai filosofiaan vaan lähdemme liikkeelle hyvin käytännönläheisesti kehon kanssa työskennellen.

Kurssin hinta: 3 leimaa Padman sarjakortista tai 45€ kertamaksu.

Mukaan: joustavat vaatteet ja halutessa oma matto ja pieni pyyhe. Paikan päältä voi myös vuokrata maton (2€). Kurssin yhteydessä teetarjoilu.

Ilmoittaudu mukaan: http://www.varaaheti.fi/padma

Kurssin peruutusehdot:
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse. Lue lisää: www.padma.fi/kurssit

Kurssin opettaa järvenpääläinen Lotta Rantanen, joka on kouluttautunut mm. RYT500 opekoulutuksessa sekä RYT200 opekoulutuksessa perehtyen Embodied Flow - ja Authentic Flow -suuntauksiin. Lotta on syventänyt osaamistaan myös Yin joogan opettajakoulutuksissa Mia Jokinivan ja myöhemmin Embodied Yinin kehittäjän, Satu Tuomelan, kanssa. Lotta päivittää osaamistaan sännöllisesti eri opettajien kursseilla ja koulutuksissa niin joogafilosofian kuin asanaharjoituksen parissa. Lämpimästi tervetuloa! 😊


Keravalla
Kundaliini joogan intro
Su 25.8. klo 10-12.30


Tervetuloa oppimaan itsestäsi, ja opettelemaan vuosituhansia vanhaa joogatraditiota, kundaliinijoogaa!
Kundaliinijooga on dynaamista ja meditatiivista joogaa.
Se kehittää fyysistä kuntoa; keho notkistuu ja vahvistuu. Lisäksi se vahvistaa hermostoa ja tasapainottaa hormonitoimintaa. Se avaa herkkyyttä ihmisessä ja syvempiä tietoisuuden tasoja, joiden avulla ihminen saavuttaa tasapainon ja kykenee ymmärtämään suuremman potentiaalinsa. Siksi sitä kutsutaankin tietoisuuden joogaksi. Kundaliinijooga aktivoi vahvasti intuitiota, auttaa kontrolloimaan tunnetiloja ja mieltä, lievittää stressiä ja lisää luovuutta ja itsetuntemusta. Fyysisten liikesarjojen lisäksi oppitunti sisältää meditaatiota, hengitysharjoituksia, syvärentoutusta ja mantrojakin. Tämä monipuolisuus tekeekin kundaliinijoogasta kokemuksellisesti vaikutuksiltaan rikkaan ja voimakkaan.
Mikäli kärsit unettomuudesta, on kundaliinijooga erittäin hyvä lääkkeetön vaihtoehto saavuttamaan syvää rauhallista unta.
Kundaliinijooga on vanha pyhä tiede, joka auttaa elämään läsnä tässä hetkessä ja kokemaan sisältäpäin kumpuavaa onnellisuutta!

Hinta: 45€/3 leimaa kortista

Ohjaajana: Ulla Mersinli

Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta:
www.varaaheti.fi/padma

Kurssin peruutusehdot:
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.Keravalla:
Joogan alkeiskurssi
Lauantai 7.9. klo 10 - 12.30 ja sunnuntai 8.9. klo 10 - 12.30


Anna itsesi kukoistaa uuden harrastuksen voimalla!
Nyt siihen on oiva mahdollisuus tämän kahden päivän alkeiskurssin siivittämänä.
Kurssin aikana käymme läpi hatha joogan perusteita pääsääntöisesti asana (asento) harjoituksen kautta, mutta tämän lisäksi raotamme joogafilosofian mielenkiintoista verhoa. Asana harjoituksessa opimme hatha joogaharjoituksen perusasanat liikeratoineen ja painotamme opetuksessa anatomisen linjauksen perusteita tehden niistä juuri sinun kehollesi sopivia. Harjoittelemme hengityksen rytmiä asanaharjoituksessa ja opiskelemme ensimmäisiä pranayama (hengitysharjoituksia) harjoituksia.
Ryhmän pienen koon ansiosta saat henkilökohtaista opetusta ja mahdollisuutta kysyä neuvoa ja opastusta.

Mukaan: joustavat vaatteet ja halutessa oma matto ja pieni pyyhe. Paikan päältä voi myös vuokrata maton (2€). Kurssin yhteydessä teetarjoilu.

Lämpimästi tervetuloa mukaan joogan mutkittelevalle polulle.
Tavataan matolla.

Opettaja: Mari Granström

Hinta: 90€

Varaa paikkasi kurssille täältä:
www.varaaheti.fi/padma

Kurssin peruutusehdot:
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen kurssia ja tämän jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan. Oman paikan voi myös antaa tai myydä eteenpäin omalle tuttavalle jos itse estyy tulemasta. Paikan myyminen eteenpäin tulee hoitaa itse.

Järvenpäässä:
Liquid body-Yin masterclass 2,5h
LA 7.9. klo 11.15-13.45

Liike ja pysähtyneisyys, voiko kaksi ensi silmäyksellä jopa vastakkaisilta vaikuttavaa elementtiä ilmetä yhdessä, jopa yhdenaikaisesti Yin harjoituksessa?

Millainen on pysähtymisen kokemus, joka ilmenee yhteydessä jatkuvaan sisäiseen liikkeeseen? Miten vaivaton voi olla virtaava liike?

Näiden kysymysten äärelle rantaudumme tässä pitkässä Yin joogan harjoituksessa, jossa on läsnä paitsi pysähtyminen, myös liike – hiljainen ja pieni, pinnan alla elävä, välillä ehkä selkeämmän muodon ottava, aaltoja ja syklejä.

Yin harjoitukselle on ominaista pitkäkestoiset, hyvin tuetut ja kehoa avaavat asanat, joiden kanssa työskentelemme myös tässä harjoituksessa. Punaisena lankana läpi harjoituksen kulkee veden elementti, liikkeen ja pysähtymisen välinen synergia. Yin jooga on tyyliltään vakaata ja sisäistävää, päälle päin usein jopa pysähtynyttä (vertaa dynaamisemmin liikkuva, yang-tyylin joogaharjoitus). Tuemme Yinissä kehon harjoituksen aikana erilaisiin asentoihin apuvälineiden avulla, joissa vietämme aikaa muutamasta minuutista jopa kymmeneen minuuttiin.

Voi siis olla, että löydät tämän harjoituksen aikana pysähtymisen rauhan ja ihmeen pitkäkestoisessa yin joogan asanassa tai nautit kehosta kumpuavasta vapaasta liikkeestä pysähtymisen lomassa tai väleissä. Huom! Ei kuitenkaan paineita liikkumisesta, jokainen tekee tyylillään. Ja kankeus ei ole este osallistua!

Harjoitus on inspiroitunut Embodied Yin -tyylisuuntauksesta, joka tarkastelee Yin joogaa hyvin kokonaisvaltaisena kehon ja mielen harjoituksena.

"Feel the slippery, lubricating support of your fluids, and as you move, allow your body to flow over the ground just as water flows and takes the shape of its container." (Donna Fahri).

Osallistuminen ei vaadi välttämättä aiempaa kokemusta joogasta, mutta huomaathan kurssin keston (2,5h) ja intention syventyä omaan tekemiseen. Kaikki harjoituksessa käytettävät apuvälineet löytyy paikan päältä. Jos olet uusi ja kiinnostunut Yin joogasta, voit osallistua mille tahansa Padman Yin joogan viikkotunnille. Jos olet harjoittanut Yiniä jo jonkin aikaa ja haluat kokeilla vähän pitkäkestoisempaa harjoitusta, tämä kurssi on sinulle! :)

Hinta 45€ tai kolme leimaa Padman sarjakortista.
Peruutukset viimeistään 7 vrk ennen kurssia (tämän jälkeen vain lääkärintodistuksella). Voit myydä oman paikkasi myös eteenpäin jos estyt itse osallistumasta kurssille.

Ilmoittautuminen sähköisessä varausjäjrestelmässä:
https://www.varaaheti.fi/padma/fi

Ohjaajana Lotta Rantanen, joka on viime vuodet keskittynyt harjoituksessaan erityisesti vapaan, autenttisen liikkeen esiin houkuttelemiseen. Joogamatto on oivallinen tila paitsi pysähtyä, antaa myös aaltojen tulla ja mennä, liikkua flowssa, hengittää vapaammin ja rentoutua. Yin jooga on enenevissä määrin osa Lotan päivittäistä harjoitusta, sillä ”vuoren varjoisalla puolella” on vielä niin valtavasti tutkittavaa. Lotta on opiskellut Yin joogaa mm. Satu Tuomelan ja Mia Jokinivan kanssa ja valmistunut näiden Yin joogan opettajakoulutuksista v. 2017-2018. Lotta on valmistunut myös RYT500 opettajakoulutuksesta v.2018. Kerrothan ohjaajalle kurssin alussa, mikäli sinulla on kehossa vammoja tai muuta merkille pantavaa, mikä voisi vaikuttaa harjoitukseesi tai seikkoja, joihin kaipaat erityistä ohjausta. :)
Kurssimaksut

Ilmoittautumisen yhteydessä tilille:
Padma FI4650920920244561
Viestiin oma nimi ja kurssin nimi

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova.
Maksathan kurssimaksun mahdollisimman pian, sillä paikkavaraukset huomioidaan maksujärjestyksessä.
Nyt voit maksaa kätevästi myös ajanvarausjärjestelmän kautta varaamalla samalla paikan itsellesi täällä: http://www.varaaheti.fi/padma
Peruutukset viimeistään 7vrk ennen, sen jälkeen vain lääkärintodistusta vastaan.
Mahdollisissa sairastapauksissa lähetäthän meille lääkärintodistuksen. Pidätämme tällöin kurssimaksusta 3% peruutuskuluna ja palautamme loput takaisin.
Ota maksusta kuitti mukaan tullessasi!
Jos maksat smartum-,tyky-tai virikeseteleillä tai sporttipassilla tai jos et pääse pankkiin, voit käydä maksamassa myös käteisellä tai kortilla. Padmalla ohjaaja paikalla ennen tuntien alkua jolloin voit käydä maksamassa kurssi maksusi.
 
Ota mukaan oma joogamatto tai vuokraa meiltä 2€ kerta.
Kurssien yhteydessä voit ostaa sarjakortit -10% alennuksella (esim. 10 x kortin alennettuun hintaan 130,50€ norm.145€)


Huom!
Huolehdithan omasta vakuutuksestasi, joka kattaa mahdolliset tapaturmat. Padma joogastudio ei vakuuta Padman tunneilla kävijöitä.Järvenpää: Asemakatu 4,04400 Järvenpää / Kerava: Palokorvenkatu 2,04250 Kerava